2Prevent

Naast het doen van een onderzoek naar aanleiding van een incident is het ook van belang om zoveel mogelijk verantwoorde inspanningen te verrichten om incidenten te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het hanteren van een actief integriteitsbeleid waarvan onder andere pre-employment screening een onderdeel is.

2Solve Investigations helpt u bij het opzetten of verbeteren van integriteitsbeleid en het uitvoeren van pre-employment screeningen van toekomstig personeel op integriteitsgevoelige functies.

Naast screening van toekomstig personeel is het ook belangrijk om de achtergronden van eventuele toekomstige zakelijke partners te laten onderzoeken / toetsen.

Daarnaast is het ook verstandig om binnen ondernemingen waar informatie één van de belangrijkste “company-asset’s” is regelmatig preventief onderzoek te laten doen naar geplaatste afluisterapparatuur. U zult niet het eerste ( en ook niet het laatste) slachtoffer zijn van bedrijfsspionage waarbij waardevolle bedrijfsinformatie het pand verlaat.